Er zit een beer in de trein!

Nog een paar weken slapen en dan ligt mijn tweede prentenboek “Er zit een beer in de trein” in de winkel! Ik verzon het verhaal en schreef de woorden. Omdat ik zelf niet zo’n goed tekenaar ben maakte de geweldige Rosalien Helsen  de prachtige tekeningen. Zonder haar zou dit boek niet half zo goed zijn geweest. 

Waarover het boek gaat? “Tijl en opa gaan met de trein naar de dierentuin. Tijls lievelingsknuffel mag ook mee. Er stapt een man op. Hij gromt: ‘Heb jij een beer bij je? Die moeten in een kooi!’De man die achter Tijl en opa zit, wordt bang. Zit er een beer in de trein? Het verhaal reist van bank tot bank en wordt steeds gekker… Als dat maar goed komt!”

Het boek verschijnt bij Uitgeverij Lannoo en zal 14,99 euro kosten. Te verkrijgen in elke boekhandel!